Locatie
Lier
Datum
16 mei en 13 juni '21
Tarief
55 €

Culinaire afternoon tea

Geniet van een afternoon tea gecombineerd met de culinaire inzichten van een theesommelier.

 

Helaas zijn er geen inschrijvingen meer mogelijk (beide belevingen volzet). Op de hoogte blijven van nieuwe data? Laat het weten via het formulier hieronder. 

Geniet u graag van een afternoon tea, maar bent u vooral ook benieuwd naar de verhalen erachter? Tijdens de culinaire afternoon tea beleving komt u in een warme sfeer meer te weten over de historiek en de gebruiken van afternoon tea op het vlak van etiquette, maar wordt in deze beleving ook dieper ingegaan op het culinair combineren van thee.

 

In samenwerking met mevrouw Kristin Van Eetvelt, culinair theesommelier, is een uniek programma samengesteld dat ook de culinaire aspecten van thee belicht. U komt meer te weten over haar inzichten in de wereld van de thee en u ontdekt waarom zij welke soort thee plaatst bij de traditionele afternoon tea sandwiches, scones en zoetigheden.

 

Benieuwd naar deze unieke en inspirerende combinatie van thee en etiquette, op zondag 16 mei of zondag 13 juni van 14.30h - 17.30h
(In lijn met de meest recente coronamaatregelen: de beleving gaat buiten door, eventueel onder afdak, aan kleine tafeltjes van 4 personen) 

 

Registreer u alvast via het formulier hieronder (graag de datum bij "eventuele vragen of opmerkingen" vermelden). 

Of wenst u deze unieke beleving voor een privé-groep te organiseren? Neem vrijblijvend contact op!